UW VAKANTIE IN 5 STAPPEN

 

banner-stappen-jann-verzorgd

 

Jan Verzorgt is een reisbureau dat ook alle zorg tijdens uw vakantie tot in de puntjes verzorgt. Wij regelen uw volledige vakantie vanuit huis tot thuis. Hoe werkt dat precies?

1. Kies uw vakantie

Kies uw vakantie in ons reisaanbod of laat ons weten dat u zelf een reis op maat wilt samenstellen. U vult hiervoor uw contactgegevens in op de website.

2. Gesprek bij u thuis

Wij bezoeken u thuis om in een persoonlijk gesprek uw wensen op een rij te zetten. We bekijken gratis en vrijblijvend hoe wij uw vakantie het beste kunnen organiseren. Niemand is gelijk. Daarom streven wij altijd naar maatwerk, ook binnen het door ons geselecteerde reisaanbod.

3. Offerte en advies

U ontvangt een offerte. Hierin staat de invulling van uw vakantie, een overzicht van de benodigde zorg/begeleiding en de kosten. Door onze ervaring en contacten met zorgpartners en verzekeraars is het vaak mogelijk een vergoeding te krijgen voor zorg tijdens uw vakantie. Zo blijkt vaak meer mogelijk dan vooraf gedacht. Wij zoeken dit voor u uit en we bespreken samen de mogelijkheden. Uiteraard kunt u nog aanpassingen doen in uw vakantieplan. Na goedkeuring van de definitieve offerte volgt pas de definitieve boeking.

4. Op vakantie!

U pakt uw koffer en kunt onbezorgd op vakantie. U wordt thuis opgehaald en Jann Verzorgt regelt de volledige zorg tijdens uw vakantie: op uw vakantiebestemming en onderweg. Wij regelen alle benodigde zorg/verpleging en hulpmiddelen met dezelfde kwaliteit als u gewend bent. Een vaste groep betrokken vrijwilligers, gecertificeerde verzorgenden en verpleegkundig personeel kan daarvoor worden ingezet. Zij bereiden zich goed voor om u een zorgeloze vakantie te bezorgen.

5. Naar huis

Jan Verzorgt regelt dat u na uw vakantie weer veilig thuis wordt gebracht. Wij willen dan graag van u weten wat u van de vakantie vond. Zo kunnen wij de beste vakanties met zorg blijven organiseren. Veel klanten komen daardoor na hun eerste vakantie steeds weer bij ons terug. Dat zien wij natuurlijk graag.

 

Waarom Jann Verzorgt

✓ Denken in mogelijkheden
✓ Vanuit huis tot thuis
✓ Kwaliteit van zorg
✓ Volledig op maat
✓ We staan voor u klaar
✓ voor en tijdens uw reis
✓ Prachtig aanbod in
 ✓binnen- en buitenland

 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuws op het gebied van de zorg en vakanties.

 

 

 

 

contact_small.png