Regio ondernemer Zwolle, Meppel, Hoogeveen, de Wolden en Westerveld

Ruim dertig jaar ben ik werkzaam geweest als doktersassistente maar vindt het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Naast het werk op de boerderij in Koekange ben ik franchisenemer geworden bij JANN VERZORGT en wil u graag informeren over de fantastische reizen die JANN VERZORGT  aanbiedt. Wij zijn gespecialiseerd in vakanties met zorg. In de brochure vindt u de groepsreizen. Heeft u andere wensen dan stellen wij een maatwerk reis voor u samen, waarheen u ook wilt.  Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseer ik welke hulpmiddelen en zorg u nodig heeft tijdens de reis en regel verder alles voor u.  Ook zal ik regelmatig een vakantiereis begeleiden.

Voor alle reizen geldt de ‘van huis tot thuis service’. Dat betekent dat u thuis wordt opgehaald en na uw vakantie weer thuis wordt gebracht.

Iedereen mag mee!
Wilt u uw partner, mantelzorger of één van de kinderen mee als begeleider? Geen probleem.
Het kan ook zijn dat u geen zorg nodig heeft maar wel graag met ons mee wilt op reis, ook dat kan!
U gaat niet met ons op vakantie maar wij gaan met u op vakantie.

Het is mijn passie om u een onvergetelijke vakantiereis te bezorgen in binnen- of buitenland.

Wanneer u een keuze wilt maken uit het geselecteerde  reisaanbod van JANN VERZORGT sturen wij u graag digitaal of per post een brochure. U kunt ook hier klikken en komt dan in het reisaanbod van JANN VERZORGT.

 

Bent u enthousiast geworden of heeft u nog vragen?

 

Neem dan contact met mij op:

Tel.: 06-14758609

Mail: treatenkate@jannverzorgt.nl

contact_small.png