De passie van Petra

Creatief in denken en doen. Het organiseren van een zorgeloze vakantie voor mensen met een (complexe) zorgvraag is voor mij de ultieme uitdaging. Denken in oplossingen met als uitgangspunt de wens onze gasten. Het geeft mij telkens een ‘boost’ als ik zie dat zij het overduidelijk naar hun zin hebben. Dat is waar ik het voor doe. Mijn naam is Petra Ariëns.  Ik ben geboren in 1967 en woonachtig in Almere. Ik ben getrouwd en  samen hebben wij twee zoons. Sinds maart 2017 ben ik franchisenemer bij JANN VERZORGT. Zo kan ik mijn passie en mijn werk optimaal combineren.

Vakantie op maat

JANN VERZORGT organiseert al sinds 2014 vakanties voor mensen die zorg nodig hebben. En dat blijkt een schot in de roos te zijn. Ik ben blij dat ik hierin nu ook een rol kan spelen. Door belangstellenden thuis te bezoeken krijg ik een goed beeld van de (vakantie)wensen en kan daar vervolgens op inspelen. Een vakantie, zorg en verpleging combineren vraagt maatwerk. Hulpmiddelen, voeding en niet te vergeten zorgvergoeding, alles komt aan bod.

JANN VERZORGT in de praktijk

Tijdens een vakantie naar Terschelling gingen wij met de groep naar het strand. Verschillende deelnemers maakten gebruik van hulpmiddelen waardoor zij het strand niet op konden komen. Wij hebben gezorgd voor een huifkar en maakten zo een tocht met z’n allen langs de vloedlijn. Een onvergetelijke ervaring!

Mogelijk voor iedereen

JANN VERZORGT regelt alles! Van vertrek tot weer veilig thuiskomen. Overal wordt aan gedacht, dus voor onze gasten betekent het echt een zorgeloze vakantie. Mensen met een kleine zorgvraag die niet graag alleen op vakantie gaan of met een complexe zorgvraag door ziekte of een beperking. Voor iedereen zijn er mogelijkheden en er is altijd een oplossing.

Neem direct contact met mij op

Telefoon: ‭(06) 57 89 68 25‬
E-mail: petraariens@jannverzorgt.nl

 

contact_small.png