Wil jij mensen een ontzorgde vakantie bieden?

Wil jij een gedreven ondernemer worden met oog voor kwaliteit van leven? Dan is dit je kans! Jann Verzorgt is in 2014 begonnen met het organiseren van reizen voor patiënten die door hun beperking aan bed of (verzorging)huis gekluisterd zijn, maar ook voor mensen met een begeleidingsvraag. Vanwege het grote succes zijn we begonnen met het opzetten van een landelijk netwerk. Hiervoor zijn wij op zoek naar (startende) ondernemers die hun eigen onderneming willen opzetten, als onderdeel van een succesvol bedrijf.

Wat zoeken wij in jou?

Om een ontzorgde vakantie aan te bieden, is het belangrijk dat je resultaatgericht en accuraat bent en goed kunt organiseren en plannen. Daarbij beschik je over ondernemersspirit: je zorgt ervoor dat je onderneming goed in de markt staat, creëert hiervoor kansen en maakt gebruik van de netwerken in je omgeving. Je werkt en denkt op HBO-niveau en bent bereid om een investering in de vorm van een startersfee te doen, om jouw eigen bedrijf op te richten.

In onze ondernemers zien we graag terug dat zij passie hebben voor hun medemens en daarbij oog hebben voor individuele behoeften. Daadkracht en makkelijk contact leggen is een vereiste in dit vakgebied.

Dit mag je van ons verwachten

Wij zorgen ervoor dat je als franchisenemer een eerlijk aandeel( in de verdiensten) ontvangt. Je bent onderdeel van een landelijk bedrijfsnetwerk, wat zorgt voor meer naamsbekendheid voor jou. Als startende onderneming krijg je de beschikking over de Mini One Business leaseauto en een Macbook. Je profiteert daarnaast van onze vaste klanten, waar zowel opdrachtgevers als gasten onder vallen. Door regelmatige coaching en begeleiding van professionals en vakgerichte bijscholing, groei je bovendien als ondernemer.

Wanneer nodig zorgen we voor advies en ondersteuning van vakspecialisten en in lokale marktbewerking. Op financieel gebied krijg je daarnaast ondersteuning en begeleiding door een accountantsbureau en ontvangt een starterspakket Presentatie- Boekhouding. Je wordt als franchiseonderneming voorzien van het keurmerk ANVR & SGR, zodat je klanten met vertrouwen een reis bij je kunnen boeken. Ten slotte ben je met een eigen pagina onder de naam van Jann Verzorgt goed te vinden voor je klanten en opdrachtgevers.

Enthousiast geworden? Reageer direct!

Wil jij het ondernemerschap en de zorg voor mensen combineren? Dan is Jann Verzorgt op zoek naar jou! Stuur je CV en motivatiebrief naar info@jannverzorgt.nl o.v.v. Sollicitatie franchisenemer Jann Verzorgt.

 

 

Vraag meer informatie aan

contact_small.png