Onze vrijwilligers

Om de vakanties van mensen met een zorgbehoefte mogelijk te maken, werkt Jann Verzorgt samen met een vaste groep betrokken vrijwilligers. Zij hebben affiniteit met onze doelgroep, zijn gescreend en beschikken over een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag).

Verhalen van vrijwilligers
“Ik ben pas geleden met Jann Verzorgt mee geweest naar Terschelling.Het is geweldig om te zien dat mensen een stukje van hunzelf terugkrijgen. De huiselijk sfeer het heerlijk eten met elkaar en onze boerderijtjes waren geweldig. Ook hebben we het strand gezien met paard en wagen, en nog veel meer natuurlijk, iedereen kon mee het was geweldig. Hoop er nog veel meer mensen de kans kunnen krijgen te genieten van een vakantie.”
Alie

“Ik ben nu een aantal keren mee geweest naar Spanje waar we verbleven in een zorghotel in de buurt van Benidorm. We konden daar echt genieten van al het mooie van een zon vakantie. Het eten en het verblijf was geweldig. Ook het eten was super lekker . Het mooie voor de gasten is dat we ze van huis hebben opgehaald en ze ook weer naar huis hebben gebracht zonder dat ze zelf iets hebben hoeven regelen. Ik ben nu een aantal jaren vrijwilliger bij Jann Verzorgt en het is zo mooi om te zien de meeste gasten steeds weer meegaan met ons en dat we een goede band opbouwen met elkaar.”
Gerda

Wil graag Jann Verzorgt aanbevelen bij een ieder die graag op vakantie wil en toch wat extra hulp nodig heeft. Het is erg mooi om te zien dat de mensen naar een aantal dagen de controle van thuis loslaten en echt gaan genieten van vakantie. Complimenten aan Jetty die doet echt geweldig werk.
Paul

We zijn net terug van Apeldoorn wat hebben we heerlijk een week gehad met elkaar in De Cantherel. Ook de livecooking was een grote hit. Wat kunnen mensen toch heerlijk genieten van al die lekkere dingen J. Ook elke kamer was voorzien van een groot bad met midden in de kamer waardoor er veel gasten lekker konden badderen en genieten. Heb alleen maar blije mensen gezien die het heel erg fijn hebben gehad . Het was allemaal top geregeld !!!!.
Merel

Hallo ik ben al regelmatig mee geweest met Jann Verzorgt en mag dan altijd de mensen vervoeren naar hun vakantie. Wat me opvalt is dat veel gasten de heenweg de kat wat uit de boom kijken. Maar als ik ze weer ophaal van hub bestemming zie ik gasten die helemaal voldaan zijn en vaak het hoogste woord hebben in de bus. Vaak zijn mensen met elkaar al aan het bespreken welke reis ze graag de volgende keer willen gaan maken. Dat geeft wel aan dat het ze goed bevallen is .

Wilt u vrijwilliger worden?
Jann Verzorgt is altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die willen meewerken aan de vakantiedroom van mensen met een zorgbehoefte. De kosten van onze vrijwilligers worden uiteraard vergoed. Wilt u vrijwilliger worden of heeft u vragen hierover? Laat het ons weten per e-mail of bel (06) 31 99 61 57

Waarom Jann Verzorgt

✓ Denken in mogelijkheden
✓ Vanuit huis tot thuis
✓ Kwaliteit van zorg
✓ Volledig op maat
✓ We staan voor u klaar
✓ voor en tijdens uw reis
✓ Prachtig aanbod in
 ✓binnen- en buitenland

 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuws op het gebied van de zorg en vakanties.

 

 

 

 

contact_small.png