Onbezorgde vakantie voor iedereen

jetty_05_website_azzeria_photography_2016Aangenaam! Mijn naam is Jetty van Hagen, directeur van Jann Verzorgt. Door mijn eerdere werk als teamleider in de zorg, merkte ik dat vakanties en zorg ontvangen vaak complex is. Zeker als de zorgvraag groter wordt en de relatie met een partner of kinderen verandert. Ik zag ook dat het anders kan! Want vakantie vieren of een mooie reis maken, moet voor iedereen kunnen. Daarom heb ik Jann Verzorgt opgericht, een reisbureau dat ook alle benodigde zorg regelt.

Wij regelen alles!
Jann Verzorgt maakt sinds 2014 een onbezorgde vakantie mogelijk voor mensen die zorg nodig hebben. Dat zijn ouderen met een zorgbehoefte, maar bijvoorbeeld ook jongeren met een lichamelijke of geestelijke beperking. Wij ontzorgen hen en hun familie volledig. Wij halen u thuis op en brengen u na uw vakantie weer naar huis. Wij regelen alle benodigde zorg, verpleging en hulpmiddelen met dezelfde kwaliteit als u gewend bent. Wij houden contact met uw familie of arts, helpen met de zorgvergoeding, zorgen voor vakantiefoto’s en dat een bakker verse broodjes brengt. Wij regelen alles! Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie. U hoeft alleen uw koffer in te pakken.

Uw wensen tellen
Als u een door ons geselecteerde vakantiereis boekt, bekijken we altijd in een persoonlijk gesprek hoe wij uw vakantie het beste kunnen organiseren. Want niemand is gelijk. Daarom streven wij altijd naar maatwerk en luisteren wij naar uw wensen. En heeft u zelf een mooie locatie gevonden, een bijzondere reiswens of ging u altijd naar een speciale bestemming? Ook dat maken wij mogelijk met een reis op maat.

Mijn doel is dat wij, onze verzorgers, verplegend personeel en vrijwilligers dromen laten uitkomen die eerst ver weg leken. Wat is uw vakantiedroom?

Jetty van Hagen
Directeur Jann Verzorgt

Waarom Jann Verzorgt

✓ Denken in mogelijkheden
✓ Vanuit huis tot thuis
✓ Kwaliteit van zorg
✓ Volledig op maat
✓ We staan voor u klaar
✓ voor en tijdens uw reis
✓ Prachtig aanbod in
 ✓binnen- en buitenland

 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuws op het gebied van de zorg en vakanties.

 

 

 

 

contact_small.png