Regio ondernemer Amsterdam en omstreken

Waarom Jann Verzorgt?

Sinds 2014 maakt Jann Verzorgt een onbezorgde vakantie mogelijk voor mensen, die zorg nodig hebben.  Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zelf een vakantie uit te kiezen. Naast uit een geselecteerd reisaanbod kunt u ook kiezen voor een speciale reisbestemming. Of u heeft misschien een bijzondere vakantiewens. Jann Verzorgt maakt het mogelijk. Wij regelen uw reis en alle benodigde zorg voor onderweg en op uw vakantiebestemming.Door uw begeleidings- en/of zorgvraag is uw vakantie altijd maatwerk, ook als u een keuze maakt uit het geselecteerde reisaanbod. Bij een volledige reis op maat kiest u zelf uw bestemming, vertrekdatum en reisduur. Misschien met toevoeging van nog meer specifieke wensen. Wij horen dit graag van u.

Wanneer u een keuze wilt maken uit het geselecteerde    reisaanbod van Jann Verzorgt sturen wij u graag digitaal of per post brochure. U kunt ook hier klikken en komt dan in het reisaanbod van Jann Verzorgt.

Wilt u graag op reis?

Laat het weten. Via BEL MIJ, het contact op deze website of op de website van Jann Verzorgt. Ik of een van mijn collega’s neemt contact met u op. Er volgt dan een bezoek bij u thuis om in een persoonlijk gesprek, gratis en vrijblijvend, te bekijken hoe wij uw vakantiewens tot een mooie geheel verzorgde en onbezorgde vakantie kunnen maken.

WAAROM JANN VERZORGT

 Denken in mogelijkheden
 Vanuit huis tot thuis
 Kwaliteit van zorg
 Volledig op maat
 We staan voor u klaar
 voor en tijdens uw reis
 Prachtig aanbod in
binnen- en buitenland

 

 

  1. Kies uw vakantie

U kunt uw vakantie uit het reisaanbod van Jann Verzorgt kiezen, maar ook een reis op maat samenstellen. Om uw keuze concreet te maken, maken wij een afspraak. U kunt mij bellen of mailen, maar uiteraard ook het contactformulier op de website invullen.

  1. Gesprek bij u thuis

Wij maken altijd een afspraak bij u thuis om in een persoonlijk gesprek al uw wensen op een rijtje te zetten. Wij kijken dan gratis en vrijblijvend hoe wij uw vakantie het beste kunnen organiseren. Voor ons is niemand gelijk, dus wij streven er bij elke vakantie, ook uit ons reisaanbod, altijd naar om maatwerk te leveren.

  1. Offerte en advies

Na ons gesprek ontvangt een offerte, waarin de invulling van uw vakantie, een overzicht van de benodigde zorg/begeleiding en de kosten staan. Door de goede contacten met zorgpartners en verzekeraars en de grote ervaring van Jann Verzorgt is het vaak mogelijk een vergoeding te krijgen voor zorg tijdens uw vakantie. Zo blijkt vaak meer mogelijk dan vooraf gedacht. Dit wordt allemaal voor u uitgezocht en samen bespreken wij de mogelijkheden. Uiteraard kunt u nog aanpassingen doen in uw vakantieplan. Na goedkeuring van de definitieve offerte volgt pas de definitieve boeking.

  1. Op vakantie!

U pakt (indien nodig helpen wij u daarbij) uw koffer en kunt onbezorgd op vakantie. Jann Verzorgt regelt de volledige zorg onderweg en tijdens uw vakantie. Er wordt gezorgd voor alle benodigde zorg/verpleging en hulpmiddelen met dezelfde kwaliteit als u gewend bent. Een vaste groep betrokken vrijwilligers, gecertificeerde verzorgenden en verpleegkundig personeel kan daarvoor worden ingezet. Zij bereiden zich goed voor om u een zorgeloze vakantie te bezorgen.

  1. Samen uw reis evalueren en nog lekker nagenieten.

Contact

Annemarie Zanini t.h.o.d.n. Jann Verzorgt

Telefoon        0624694979

Mail                annemariezanini@jannverzorgt.nl

KvK              71463909

contact_small.png